Merken

Ten Cate Dames lingerie

Ten Cate staat bekend om zijn goede kwaliteit onderkleding. In onze collectie ten Cate dameslingerie vind je onderbroeken, bh's en bralettes voor meiden en dames. Deze dameslingerie koop je in verschillende kleuren, zoals functionele huidkleur of passievol rood. Kijk maar eens rond wat er voor jou bij zit.

sorteren

135 resultaten

Ten Cate dameslingerie

Je dochter zit inmiddels op de middelbare school en haar lichaam verandert in de pubertijd enorm. Zelf heeft ze aangegeven dat ze wil kijken voor haar eerste bh. Deze mijlpaal wil je samen met je dochter vieren. Als verrassing zou je een meiden bh uit onze ten Cate dameslingerie kunnen bestellen.

Sexy of basic lingerie

Soms draag je graag een basic lingerieset, omdat het mooier onder je kleding staat, of omdat je gewoonweg geen zin hebt in kant. In onze collectie ten Cate dameslingerie vind je lingerie zonder poespas, die toch vrouwelijk en stijlvol zit. Kies voor een beugel-bh of een bralette zonder kant voor een vrouwelijke basic look of mét kanten afwerking voor een extra sexy uitstraling. Naast bh's hebben we in dezelfde collectie een ruime sortering aan ondergoed voor je, van brazilians tot hipsters.

Maten en meer bij ten Cate

Je kan in onze collectie ten Cate dameslingerie terecht met de maten a70 tot en met d85. Ook voor tieners heeft ten Cate een lijn met kleinere bh's, namelijk in de maten aa65 tot en met b70. Het ondergoed is leverbaar in de maten 34 (XS) tot en met 48 (4XL). Wist je dat ten Cate meer maakt dan lingerie? Bekijk bijvoorbeeld onze collectie