Merken

Ten Cate Beddengoed

Ten Cate is een Nederlands merk en maakt onder meer trendy en comfortabel beddengoed voor de slaapkamer. Het merk staat vooral bekend om de productie van kwalitatief ondergoed, maar draagt eveneens bij aan een goede nachtrust. Je mag te allen tijde rekenen op een uitstekende kwaliteit. Bekijk daarom het aanbod Ten Cate beddengoed op onze site en maak online je keuze.

sorteren

23 resultaten

Ten Cate beddengoed

Vanzelfsprekend kruip jij 's avonds met een goed gevoel in bed. Je slaapt altijd lekkerder onder Ten Cate beddengoed. Dit merk hecht veel waarde aan een goede nachtrust en dus stap jij elke morgen uitgerust uit bed. Dit draagt bij aan een gezonde levensstijl, betere prestaties op de werkvloer en natuurlijk talloze genietmomentjes. Bovendien blijft het beddengoed mooi, ook nadat je het in de wasmachine doet.

Ten Cate beddengoed bij wehkamp

Wehkamp heeft een verrassend aanbod dekbedovertrekken. Er is keuze uit katoenen beddengoed voor zowel eenpersoonsbedden als tweepersoonsbedden. Katoen ademt, neemt vocht op en voelt ook nog eens zacht aan. Dit draagt bij aan de nodige slaapuren. Het beddengoed kenmerkt zich door vrolijke kleuren, opvallende patronen en afbeeldingen. Of je nu kiest voor blauw, grijs of rood, je slaapt altijd lekkerder onder Ten Cate beddengoed.

Comfortabele sportkleding

Ten Cate richt zich niet alleen op een aangename nachtrust, maar ontwerpt ook ondergoed en sportkleding. Bekijk bijvoorbeeld de collectie