Merken

Ten Cate

Ten Cate is een Nederlands merk dat zich richt op de productie van ondergoed. Het merk bestaat al sinds de jaren vijftig en werd vooral bekend doordat zij de eerste producent van naadloos ondergoed wa ...

217 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ten Cate

Nu heb je eindelijk die schitterende nauwsluitende jurk gekocht voor dat spannende feest en dan wil je niet dat je ondergoed eronder zichtbaar is. Dit doet volledig afbreuk aan die mooie jurk. Voor naadloos ondergoed, en eventueel een corrigerende onderjurk, slaag je altijd bij Ten Cate. Haal die jurk dan ook maar snel uit de kast.

Volop keuze in ondermode

Ten Cate biedt een uitgebreid assortiment ondermode voor heren en dames. Voor onderkleding bij een jurk kiest u bijvoorbeeld voor een corrigerende onderjurk. Slips zijn er in verschillende modellen zoals de midislip, de maxislip, de rioslip en de short. Voor de heren is er ook voldoende keuze, zoals boxershorts en T-shirts. Zelfs uw beddengoed koopt u van Ten Cate. De maten van de ondermode lopen uiteen van maat 34 tot en met maat 48 en voor heren van maat 46 tot en met maat 54. Bij Ten Cate vindt u altijd goed passend ondergoed.

Ten Cate bij wehkamp

U winkelt voor al uw Ten Cate mode bij ons op de site. Bestel ook meteen dames badmode, want als u voor meer dan 20.- bestelt, betaalt u geen verzendkosten. Heeft u onverhoopt de verkeerde maat besteld, dan is dat geen probleem, want retourneren is bij wehkamp gratis. Vandaag voor 23:59 uur bestellen, is de volgende dag in huis.