Merken

Tefal pannen

Tefal pannen maken koken, bakken en braden nog leuker. De pannen voorzien van een antiaanbaklaag helpen jou om al je gerechten snel en gaar op tafel te zetten. De complete collectie bestaat uit hapjes ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tefal pannen

Aangekoekte aardappels, rijst die nooit gaar wordt en een ei dat zelfs met veel boter de bodem van de pan niet wil verlaten: koken is een nachtmerrie als je niet de juiste pannen op het fornuis hebt staan. Kies je echter voor Tefal pannen dan krijg je plezier in koken en blader je fluitend het kookboek door op zoek naar een nieuw gerecht om te koken.

Lekker kokkerellen

Zelf koken is leuk, lekker en gezellig. Met de juiste pannen wordt het een fluitje van een cent om een maaltijd op tafel te zetten. Tefal pannen zijn voorzien van een antiaanbaklaag en een hot spot. Wanneer de rode stip vervaagt is de pan heet genoeg om te beginnen met grillen, bakken en braden. In de collectie Tefal pannen zijn verschillende steelpannen opgenomen, waaronder de hapjespan, wok en grillpan. Kies voor een vierdelige pannenset voor groenten, soep en aardappels, en vul het aan met steelpannen naar keuze. En rijst koken wordt met de Tefal rijstkokers ook een peulenschil.

Vandaag besteld, morgen lekker koken

Vervang je pannen door Tefal pannen en bestel ze bij ons. Doe dit vandaag nog voor 23:59 uur en je staat morgen al met je nieuwe pannen te koken. Vanaf 20.- bezorgt wehkamp je bestelling gratis thuis. Hoef je alleen nog even de boodschappen in huis te halen.