Merken

Tefal

Met Tefal geniet je nog meer van je vrije tijd. Al 50 jaar lang streven de ontwerpers van dit wereldberoemde Franse merk ernaar je leven makkelijker te maken. Dit doen ze met slimme artikelen voor in ...

62 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tefal

Je hebt een druk leven en weinig vrije tijd. Daarom ben je op zoek naar apparaten die je huishouden soepeler laten verlopen. Je wil snel een goede maaltijd op tafel toveren en zonder moeite je kleding klaarmaken voor een nieuwe dag. Met de artikelen van Tefal lijkt het net of je er opeens een paar handen bij hebt. Een brood bakken of tosti grillen, een kopje thee of koffie zetten of een lekkere smoothie maken wordt hiermee een fluitje van een cent. Zelfs strijken wordt leuk met de handige hulpjes van het Franse merk.

Handigheid voor in huis

In het assortiment van Tefal vind je veel verschillende artikelen die je dagelijkse taken lichter maken. Er zijn zowel betaalbare en eenvoudige als meer geavanceerde varianten te koop. Een tosti-ijzer of waterkoker heb je al voor een paar tientjes. Maar bekijk ook eens de andere Tefal broodroosters & contactgrills en ontdek de mogelijkheden van een high tech contactgrill.

Al 50 jaar topkwaliteit uit Frankrijk

Tefal is een van oorsprong Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in huishoudelijke apparaten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Al tientallen jaren maakt het taken lichter en leuker, dankzij slimme technologie en een groot gebruiksgemak. Regelmatig komen artikelen van het merk als beste uit consumententests. Voor een scherpe prijs kan je deze voordelen zelf ervaren. Hou dus de aanbiedingen in de gaten.

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Voor 23:59 uur Tefal bestellen bij wehkamp is morgenavond eerder languit op de bank.