Merken

TEAC

Met TEAC is het ouderwets genieten van je favoriete muziek. Dit Japanse merk biedt je namelijk klassieke platenspelers in een nieuw jasje. De stijlvolle multimediasystemen laten je genieten van platen ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

TEAC

Als echte muziekliefhebber geniet je graag optimaal van je favoriete nummers. Digitale technologie heeft veel voordelen, maar stiekem ben je nog steeds dol op het geluid van ouderwets vinyl. Daarom zoek je een eigentijdse platenspeler, die je alle mogelijkheden biedt om muziek te luisteren en over te zetten. De slimme audiosystemen van TEAC voldoen aan al je wensen. Je speelt muziek op bijvoorbeeld platen, cd's of cassettebandjes. Maar dankzij de USB-aansluiting kan je ook alles digitaliseren via je computer.

Audiosystemen voor iedere muziekliefhebber

In het assortiment van TEAC vind je makkelijk een audiosysteem dat precies past bij je smaak en wensen. Iedere variant heeft weer andere voordelen: sommige hebben losse speakers, andere geïntegreerde. Sommige hebben bluetooth en een AM-FM-tuner, andere een ingebouwde cd-brander. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom kan je kiezen uit verschillende mooie kleuren, zoals zwart of kersen. De meeste TEAC-audiosystemen hebben een stijlvolle vintage vormgeving.

Multimediasystemen van ouderwetse kwaliteit

Het Japanse elektronicabedrijf TEAC maakte naam met cassettespelers van goede kwaliteit. In de loop der jaren veranderde er veel in de consumentenelektronica. Natuurlijk gaat TEAC met zijn tijd mee, zonder het beste van vroeger te verliezen. De stijlvolle TEAC platenspelers laten je volop genieten van dat gezellige geluid en gevoel uit vervlogen tijden, maar bieden je toch ook alle nieuwe snufjes op audiogebied.

Geen TEAC-verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur TEAC bestellen bij wehkamp is morgen je oude platen weer beluisteren.