Merken

Tangle Teezer

In 2007 lanceerde een Britse haarstilist innovatieve haarborstels onder de naam Tangle Teezer. Tangle Teezer haarverzorging slaagt erin om klitten te verwijderen zonder het haar te beschadigen. Deze v ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tangle Teezer

Elke vrouw heeft het weleens meegemaakt: je probeert de klitten uit je haar te halen, maar je borstel werkt niet mee. Voor je het weet, zitten er dan niet alleen knopen in je haar, maar ook een borstel die je er weer heel voorzichtig uit moet zien te halen. Vooral als je dik, lang of krullend haar hebt, maak je dit vaker mee dan je lief is. Daarom heeft Tangle Teezer een borstel bedacht die klitten moeiteloos verwijdert.

Een hoogwaardige antiklit-borstel

Een antiklit-borstel van Tangle Teezer heeft verschillende voordelen vergeleken met een reguliere haarborstel. In het bijzonder voorkomt de borstel schade aan je haar. De borstel glijdt namelijk soepel door zowel nat als droog haar, zonder dat hij aan je haar trekt. Dit betekent ook dat het borstelen van je haar eenvoudig, snel en pijnvrij gaat. De Tangle Teezer haarborstel is bovendien geschikt voor elk type haar. Ook haarextensies of pruiken borstel je eenvoudig met dit handige hulpmiddel.

Een borstel voor fraai ogend haar

Met de borstel van Tangle Teezer is je haar niet alleen klittenvrij, maar ziet het er ook stralend uit. De doordacht ontworpen borstel voorkomt immers gespleten punten en andere haarschade, zodat je haar extra gezond oogt. Bovendien is de borstel geschikt om je haar mee te stylen. Kan je haar dit innovatieve hulpmiddel goed gebruiken? Bestel de borstel dan vandaag nog voor 23:59 uur en je gaat er morgen al mee aan de slag.