Merken

Taf Toys

Het speelgoedmerk Taf Toys maakt onder meer babyspeelgoed. In 1991 ontstond het speelgoedmerk uit liefde voor baby's. Voor Taf Toys is het belangrijk dat baby's met plezier en humor opgroeien. ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Taf Toys

Jouw kleintje is je alles waard. Je gunt hem of haar het allerbeste van de wereld en daar hoort natuurlijk ook mooi en educatief speelgoed bij. Met Taf Toys haal je veelzijdig babyspeelgoed in huis dat zorgt voor urenlang speelplezier. Het speelgoed komt goed van pas in de box, de babykamer of gewoon op een mooi vloerkleed. Je koopt Taf Toys niet alleen voor jezelf, het is juist ook leuk om weg te geven als kraamcadeau of voor een babyshower.

Taf Toys babyspeelgoed bij wehkamp

Bij wehkamp geniet je altijd van een mooi aanbod Taf Toys babyspeelgoed. Kies bijvoorbeeld uit een speelkleed, babyspeeltjes, speelpoppen, babygym en nog veel meer. Basisvormen, kleuren en functionaliteit zijn belangrijke eigenschappen van Taf Toys speelgoed. Vanzelfsprekend is al het speelgoed veilig en verantwoord te gebruiken. Met een veelzijdig aanbod aan innovatief speelgoed biedt wehkamp voor iedere opgroeiende baby wat wils.

Nog meer speelgoed

Niet alleen voor in de babykamer en box heeft Taf Toys passend speelgoed. Bekijk ook eens het assortiment