Merken
  • Home
  • Merken
  • Sylvanian Families sALE: Speelgoed & games

Sylvanian Families sALE: Speelgoed & games

Sylvanian Families zijn schattige speelfiguren waarmee kinderen hun verbeeldingskracht kunnen ontdekken en leren hoe ze voor anderen moeten zorgen. Alle families wonen in Sylvanian Village waar ze gen ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Sylvanian Families

Je kindje vindt het leuk om een eigen wereld te creëren en te zorgen voor anderen. Met de speelfiguren van Sylvanian Families is dit allemaal mogelijk. De Sylvanians serie bestaat uit verschillende families die allemaal hun eigen avonturen beleven. Ze maken spannende uitstapjes in de natuur, brengen graag tijd door met andere Sylvanians en zorgen voor de kleinste familieleden.

Sylvanian Village

Alle families wonen in Sylvanian Village, waar wordt genoten van de liefde, natuur en elkaar. Er zijn allerlei huizen, winkels, meubels en accessoires waarmee een eigen wereld gecreëerd kan worden. Voor de dagelijkse bezigheden kan de familie zich terugtrekken in het Heerlijk Huisje, voor een spannend reisje in de natuur is de Caravan alles wat de familie nodig heeft en de Blokhut is de favoriete vakantiebestemming om heerlijk tot rust te komen.

Urenlang speelplezier

Spelen met de verschillende Sylvanian Families, huizen inrichten met verzamelde meubel en outfits verwisselen, zorgt ervoor dat kinderen urenlang speelplezier hebben. De collectie van Sylvanian Families biedt alle mogelijkheden voor het creëren van een eigen wereld. Wanneer je vandaag een bestelling plaatst, kan er de volgende dag al volop gespeeld worden.

  • Home
  • Merken
  • Sylvanian Families sALE: Speelgoed & games