Merken

Supertrash schoolspullen

Het Amsterdamse SuperTrash is in 2004 opgericht door Olcay Gulsen. De collecties zijn gebaseerd op dezelfde eigenschappen die op Olcay van toepassing zijn: strong, sexy en cosmopolitan. Met de SuperTr ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

SuperTrash & ST. studio

Het Amsterdamse SuperTrash is in 2004 opgericht door Olcay Gulsen. De collecties zijn gebaseerd op dezelfde eigenschappen die op Olcay van toepassing zijn: strong, sexy en cosmopolitan. In 2016 heeft Olcay Gulsen het nieuwe merk ST. studio gelanceerd. ST. studio is vrouwelijk, krachtig, cool en tegelijkertijd high end, verfijnd en geraffineerd. De ‘Essentials’ vormen de basis van de collectie en bestaan uit klassiekers die elke vrouw in haar kast zou moeten hebben; tijdloos en met karakter.

SuperTrash

SuperTrash is betaalbar en on-trend en richt zich op strong minded en fun loving jonge vrouwen die het leven omarmen en flirten met trends om er vervolgens een fashion forward draai aan te geven. De collecties van SuperTrash staan bekend om sexy bodycon jurkjes, flattering denims, T-shirts met prikkelende quotes en verrassende details die niet mogen ontbreken in een on point city look. De it-girl van SuperTrash is een dreamer, go getter en een risk taker. Precies waar SuperTrash voor staat. Naast jurken, tops, jassen, jeans, blazers en rokken heeft SuperTrash een ruime collectie tassen. Zo kun jij altijd on-trend zijn met de nieuwste items van SuperTrash!

ST. studio

Het Nederlandse modelabel staat voor kracht én kwetsbaarheid, voor coolness én raffinement. De collecties worden gekenmerkt door luxe items die zijn vervaardigd van kwalitatieve stoffen.Tijdloze en klassieke high-end ontwerpen waarin een karakter vrouw klasse en vrouwelijkheid uitstraalt en een indruk achterlaat. Dit allemaal zonder concessies te hoeven doen aan comfort. Dit uit zich in tijdloze en klassieke high-end ontwerpen waarin een vrouw klasse en vrouwelijkheid uitstraalt en een indruk achterlaat. Dit allemaal zonder concessies te hoeven doen aan comfort. Ga jij voor een blazer of voor een jurk? Wat je ook kiest met de collectie van ST. studio kan jij de classy vrouw laten zien die je bent!