Merken

Supermom

Je wilt natuurlijk niet alleen een supermom zijn, je wilt er ook zo uitzien! Met de positiekleding van Supermom komt dat wel goed. Elke dag een andere outfit? Geen probleem! Supermom heeft jurken, tru ...

64 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Supermom

Ook tijdens een zwangerschap wil je er graag leuk uit blijven zien en goed voor de dag blijven komen. Dankzij Supermom ben je niet aangewezen op vormloze, te grote en saaie dameskleding. We hebben een breed assortiment positiemode. In deze kleding geniet je met volle teugen van je zwangerschap. De kleding heeft niet alleen een goede kwaliteit, maar is ook prima betaalbaar. Ideaal om aan te trekken naar je werk of voor een bezoekje aan de supermarkt. Er is volop keuze, zelfs voor nette gelegenheden zoals bijvoorbeeld een bruiloft binnen je familie- of vriendenkring.

Onze collectie Supermom

Onze collectie damesmode van Supermom is zeer gevarieerd. Je hebt de keuze uit blouses, jeans, leggings, jurken en rokken. De positiemode is hip en valt probleemloos te combineren met andere kleding van hetzelfde modelabel. De kleding is er in de kleuren zwart, grijs, bruin, rood en nog allerlei andere kleuren. Er is dus genoeg keuze voor elke zwangere vrouw!

Zwangerschapskleding

Dameskleding van Supermom is er in de maten XXS tot en met 2XL. Ben je hoogzwanger of net bevallen en zoek je hiervoor positiekleding? Neem dan vooral eens een kijkje bij onze collectie Supermom positiekleding. Er zit vast en zeker iets voor je bij!

Bestel vandaag nog je Supermom kleding gemakkelijk en snel via onze site, dan kan je die de volgende werkdag al passen. Is de kleding toch niet helemaal naar je zin? Retourneren is gratis. Vanaf 20.- betaal je geen verzendkosten.