Merken

Superdry dames T-shirts & tops

Kies voor een jeugdige en modieuze stijl. Met Superdry dames-T-shirts & tops loop je altijd voorop. Heldere kleuren en gewaagde prints voegen persoonlijkheid toe aan je outfit. Je hebt het gevoel ...

42 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Superdry dames-T-shirts & tops

Ga je binnenkort op reis, zorg er dan voor dat je tenminste een van onze Superdry dames-T-shirts & tops in je koffer stopt. Met dit merk kun je immers overal terecht en val je nergens uit de toon. De ideeën van nieuwe designs haalt Superdry uit de hipste wijken van de meest prominente steden. Je past er dan ook meteen bij qua stijl. Ga je naar Brooklyn New York, Soho London of Trastevere Rome? Voel je overal helemaal thuis in een van je favoriete Superdry dames-T-shirts & tops.

De Japanse inspiratie van Superdry

Superdry is ontstaan na een trip naar Tokyo van de oprichter. Dat is nog altijd te zien in de ontwerpen. Natuurlijk is de inspiratie vermengd met elementen uit de straatcultuur van London en New York. Dat maakt dit merk ook zo internationaal. Met Superdry dames-T-shirts & tops straal je uit dat je over de grenzen heen kijkt. Je volgt de internationale mode op de voet.

Korte mouwen of lange mouwen

Of je nu voor lange of korte mouwen kiest, bij Superdry vind je wat je zoekt. Kies je voor een getailleerd item of laat je het liever wat ruimer over je heupen vallen? Jij mag het zeggen. De meeste shirts en tops hebben een leuke print waarin de merknaam verwerkt is. Met Superdry laat je zien dat je goede smaak hebt.

Kortom, Superdry dames-T-shirts & tops hebben de flair van een trendsetter. Volg Superdry en je volgt de mode. Bestel eenvoudig een van die leuke shirts in onze collectie.