Merken

Superdry dames badmode

Stijlvol naar het strand of het zwembad doe je natuurlijk in de Superdry damesbadmode. Met deze damesbadmode laat jij zien dat je durft op te vallen. Jij bent alles behalve een saaie grijze muis. Van ...

13 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Superdry damesbadmode

Al een poosje ben jij op zoek naar het perfecte badpak. Maar je wil niet zomaar een badpak, maar een badpak waar je vrolijk en blij van wordt. Veel zwemkleding die je tegenkomt is sportief en strak vormgegeven. Dat past niet bij jou, dat vind je te saai. Jij gaat niet zwemmen om sportief baantjes te trekken, maar om plezier te hebben en te ontspannen. Als je stijlvolle en levendige badmode zoekt, dan zit je bij de Superdry damesbadmode collectie helemaal goed.

Elegant en vrouwelijk

De Superdry damesbadmode is elegant en vrouwelijk te noemen. Je komt er opgewekte kleuren als roze en rood tegen. Bikinibroekjes en badpakken ontworpen volgens de laatste en gedurfde trends. Zoals we van Superdry mogen verwachten is uiteraard de damesbadmode ook van hoge kwaliteit. Lange tijd heb jij er plezier van. Of je nu jong bent of oud, als je durft te laten zien wie je bent, past deze badkleding helemaal bij jou.

Met een stoere tas naar het zwembad

Misschien heb je zojuist prachtige badmode uitgezocht in de collectie van Superdry. Zulke mooie badkleding is natuurlijk zonde om te vervoeren in een plastic tas naar het zwembad. Blijf geheel in de stijl van Superdry en kies voor Superdry dames reisbagage. Als je de artikelen vandaag bestelt, heb je ze morgen al in huis.