Merken

Superdry

In 2003 werd Superdry opgericht na een inspirerende reis naar Tokyo. Het merk is te omschrijven als Brits vakmanschap met een combinatie van Amerikaanse vintage stijl en Japanse graphics. Superdry hee ...

433 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Superdry

Ben jij ook zo gek op kleding die net even anders is? Je houdt van design, maar ook van een praktische uitstraling. Je bent altijd op zoek naar kleding die bestaat uit een mengelmoes van invloeden, want dat maakt het extra uniek. Daarom kies je voor Superdry.

Dames- en herenmode

Superdry heeft een allesomvattende collectie die naadloos aansluit bij wat jij wil. Voor heren zijn er mooie polo’s, Superdry dameslingerie en vervolgens maken ze de outfit compleet met een mooie jurk of broek met een blazer. Heren combineren moeiteloos de schoenen met een (korte) broek, T-shirt, polo of trui.

Voor iedere dag

Superdry heeft een sportief karakter. Dat wil niet zeggen dat je de kleding niet formeel mag dragen, integendeel. De polo’s voor heren combineer je heel makkelijk met een nette broek en een paar mooie veterschoenen tot een formele outfit. Leren sneakers mogen natuurlijk ook. Dames combineren de hippe sportieve jurkjes met een nette blazer, en een paar hippe sandalen als de look wat casual mag zijn. Met Superdry kan je alle kanten op.