Merken

Superdry Sport wintersport

De trendyste sportoutfit vind je in de Superdry Sport SALE: sportkleding. Het Britse kledingmerk Superdry verrast altijd met hippe items met een hoog draagcomfort. Dankzij de Superdry Sport SALE: spor ...

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Superdry Sport

Sporten is heerlijk. Je bent dan ook vaak hardlopend buiten te vinden. Je doet graag mee met een bootcamp in het park. Of je slaat een balletjes op de tennisbaan. En in de winter? Dan reis je af naar de bergen om met je snowboard van de helling af te roetsjen. Natuurlijk draag je bij al je sportieve activiteiten een passende, comfortabele outfit van Superdry Sport.

Kleding voor alle sporten

Voor heren en dames heeft Superdry Sport een perfecte collectie sportkleding. Dames vanaf maat 34 tot en met 42 (XS tot en met XL) en heren vanaf maat 46 tot en met 56 (S tot en met 3XL) hebben ruime keuze aan tops, broeken, schoenen (maat 37 tot en met 41) en ondergoed om comfortabel je favoriete sporten te kunnen beoefenen. De kleding is gemaakt van flexibele stoffen, welke zijn voorzien van bonte kleuren en patronen. Zo val je lekker op als je je sport beoefent.

Lekker combineren

De kleding van Superdry Sport is goed met elkaar te combineren. Dat komt doordat de kleuren van de verschillende kledingstukken – ook het ondergoed – op elkaar zijn afgestemd. Zelfs de collectie Superdry Sport wintersport is te combineren met de fitnesskleding qua kleuren. Mix en match zo je eigen outfits bij elkaar.

Vandaag bestellen, morgen sporten

Sta je te trappelen om lekker te gaan bootcampen of skiën? Bestel dan vandaag nog je nieuwe outfit van Superdry Sport. Onze bezorger staat dan morgen op de stoep met je nieuwe outfit. De bestelling wordt bovendien gratis verzonden.