Merken

Super Wings

Super Wings speelgoed is lekker robuust en natuurlijk leuk voor alle kinderen die Super Wings helemaal te gek vinden. Deze gekke vliegtuigen beleven allerlei avonturen. Laat je kind zijn of haar eigen ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Super Wings speelgoed

Houdt je kindje ook zo van vliegtuigjes? En kijkt hij of zij graag naar de vrolijke vliegmachines van Super Wings? Breng de fantasie dan extra tot leven en geef je kleintje Super Wings speelgoed.

Vliegmachines voor kleine handjes

De collectie Super Wings speelgoed bestaat uit robuuste vliegtuigjes en helikopters speciaal voor kleine handjes. De speelfiguren zijn te transformeren, zodat ze ineens voetjes hebben. In de collectie zijn grote speelfiguren opgenomen, zoals Bello, Albert, Jett en Dizzy. Er zijn transformerende speelvoertuigen, maar ook gewone vliegmachines. En wat dacht je van de radiografisch bestuurbaar speelgoed? Kies voor een doos met vier mini-figuren of wordt het toch een leuke speelset? Het speelgoed is gemaakt van robuust kunststof dat zeker tegen een stootje kan.

Super speelplezier

Super Wings speelgoed brengt dus heel veel speelplezier, dankzij de vrolijke vriendjes van Super Wings. Maar ons aanbod beperkt zich zeker niet tot speelgoed. Zo staan de vliegende karakters ook op kinderkleding en er is natuurlijk Super Wings beddengoed. Dat kan meteen als speeldecor dienen voor de vliegtuigjes.

Vliegensvlug bezorgd

Haal snel de voertuigen van Super Wings speelgoed in huis en geef je kind urenlang speelplezier. Plaats vandaag nog je bestelling en de bezorging vindt morgen al plaats. Bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging gratis, bestel daarom twee vliegtuigen van Super Wings speelgoed. Zo kan je kindje samen met een vriendje allerlei avonturen beleven.