Merken

Sunny

Sunny speelhuisjes maken van je achtertuin een waar speelparadijs. De kleine speelhuisjes van hout zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren. Je kleuter heeft zijn eigen tuinhuisje om met poppen te spelen o ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sunny speelhuisjes

Vindt je kindje het ook zo leuk om eigen verhaaltjes te bedenken, alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje? Winkeltje spelen, vadertje-moedertje met de pop of ieder ander spelletje waar je eigenlijk een huisje voor nodig hebt, wordt nog leuker met een echt speelhuisje. De Sunny speelhuisjes zijn bijzondere huisjes met speelelementen, waarmee je kind veel avonturen kan beleven.

Lekker buitenspelen

Sunny speelhuisjes zijn ideaal om lekker buiten te spelen. De huisjes bestaan uit hout en zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er speelhuisjes die je op de grond plaatst, met een onderstel, trappetje en glijbaan. Maar er zijn speelhuisjes te koop met een heel speeltoestel. Bijvoorbeeld met een of twee schommels. In de collectie vind je lodges in roze en blauw en open strandtorentjes.

Zelf in elkaar zetten

Wij leveren Sunny speelhuisjes als bouwpakket. Ook het speelelement versturen we in losse onderdelen. Dankzij de duidelijke handleiding zet je het speelhuisje, al dan niet met speeltoestel, met gemak in elkaar. Voor de veiligheid kan je nog een verankeringsset aanschaffen waarmee je het huisje vastzet in de grond. Of tover je tuin om tot speelcamping met huisjes en speeltenten.

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel vandaag nog een van de leuke Sunny speelhuisjes en je hebt morgen het bouwpakket al in huis. Even knutselen en je kindje kan vol plezier spelen. Betaal de speelhuisjes vooraf, achteraf of in gemakkelijke termijnen (let wel: geld lenen, kost ook geld).