Merken

Suitsuit

Met de kleurrijke koffers van Suitsuit reis je altijd in stijl. De bijzondere trolleys van dit vooruitstrevende Nederlandse merk zijn heel bijzonder om te zien. Je kan kiezen uit verschillende opvalle ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Suitsuit

Als je op reis gaat wil je er graag goed uitzien. Wat je onderweg meeneemt moet praktisch zijn, maar dat mag niet ten koste gaan van het uiterlijk. Dus wil je een lichte, wendbare en stevige koffer die je outfit niet verpest maar juist verfraait. Suitsuit is een ware uitkomst voor mensen die op reis goed voor de dag willen komen. Het merk biedt je de perfecte combinatie van design en functionaliteit. Met deze stijlvolle bagage zie je eruit als een echte jetsetter.

Kies je favoriete kleur koffer

De prachtige koffers van Suitsuit zijn gemaakt om op te vallen. Hiermee hoef je niet lang te turen naar de bagageband: je pikt ze er zo uit. Je hebt de keuze uit diverse sprekende modekleuren en verschillende maten en ontwerpen. Suitsuit koffers & reisbagage zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook heel handig. De wieltjes draaien soepel rond en de indeling is heel praktisch.

Stijlvolle reisbagage uit Nederland

Suitsuit is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van modieuze reisbagage. Oprichter Emile Vijlbrief vond namelijk dat koffers en trolleys er vaak veel te saai en functioneel uitzagen. De ontwerpen van zijn merk sluiten aan bij de laatste trends en zijn geïnspireerd op de wensen van modeliefhebbers die veel onderweg zijn. Daardoor zijn ze niet alleen mooi, maar ook heel makkelijk.

Geen Suitsuit verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Suitsuit bestellen bij wehkamp is morgen kennismaken met je nieuwe modeaccessoire.