Merken

STUDIO dames jurken

In de collectie Studio damesjurken zitten de mooiste jurkjes in grotere maten. Alle vrouwen moeten zich lekker comfortabel en vrouwelijk kunnen voelen, daarom zijn deze damesjurken zo ontworpen dat ji ...

18 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Studio damesjurken

Als je meer heupen en rondingen hebt dan andere vrouwen, dan kan een standaard jurkje een beetje vreemd om je lichaam vallen. Zo kan de stof op je heupen blijven hangen, waardoor je je er niet heel comfortabel in voelt. Heb jij een maatje meer en draag je graag jurkjes? Met Studio damesjurken kom jij altijd goed voor de dag.

Jurkjes voor alle dames

In de collectie Studio damesjurken vind je jurken in de maten 42 (XL) tot en met 56 (6XL). Deze jurkjes hebben een zeer fijne pasvorm, waardoor je zelfverzekerd voor de dag komt. De mooie stoffen en sierlijke kleuren maken van ieder jurkje van Studio een feestje om naar te kijken. Hoewel zwart de basis voor de collectie vormt, zien we in de stoffen ook spetterende accentkleuren terug. Denk hierbij aan fris wit en romantisch rood.

Stijlvolle look

Met Studio damesjurken en Studio damesblazers en -jasjes kom je altijd goed voor de dag. Combineer een blazer met een zakelijk jurkje voor een extra elegante en stijlvolle look. Flirterige zomerjurkjes geef je in de avonduren extra stijl met een lekker gebreid vestje of een brede sjaal.

Snelle bezorging

Als je vandaag nog voor 23:59 uur je bestelling voor een van de Studio damesjurken plaatst, zorgen wij ervoor dat je het jurkje de volgende werkdag al aan kan. Dat is mooi op tijd voor die date of dat gezellige feestje.