Merken

Studio 100

Met de leuke artikelen van Studio 100 zijn je kinderen uren zoet. De bekende Belgische productiemaatschappij achter onder andere K3, Bumba en Mega Mindy zorgt ervoor dat je kids ook van hun helden gen ...

67 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Studio 100

Jouw kinderen zijn dol op tv-programma's als Mega Mindy en Bumba. Ook van K3 krijgen ze geen genoeg: ze dansen en zingen uit volle borst mee met de grote hits van het drietal. Voor jou is het ideaal als hun idolen op tv zijn. Dan heb jij even een momentje voor jezelf. Studio 100 denkt met je mee met een heel assortiment op hun programma’s gebaseerd speelgoed. Zo creëren je kids hun eigen avonturen met hun favoriete figuren van Studio 100.

Bumba, Mega Mindy en K3 speelgoed

Met het leuke Studio 100 speelgoed komen de helden van je kinderen nog dichterbij. Oudere kinderen kunnen mooie toneelstukjes of optredens opvoeren met de poppen en accessoires van K3 en Mega Mindy. Ook de kleintjes hoeven zich niet te vervelen. Voor hen is er leuk Studio 100 peuterspeelgoed van het schattige figuurtje Bumba. Verras ze met een lieve knuffel, een puzzel of een spelletje.

De grootste kinderhelden van België en Nederland

Al sinds 1997 brengt het Belgische mediabedrijf Studio 100 aan de lopende band populaire kinderhelden voort. Veel kinderen groeiden op met de grappige en spannende avonturen van Samson en Gert, Kabouter Plop, Mega Mindy en Bumba. K3 is ook in de nieuwe bezetting nog heel populair. Het speelgoed van deze vrolijke sterren zal zeker zorgen voor een grote glimlach op die kleine snoetjes.

Geen tijd voor de speelgoedwinkel? Voor 23:59 uur Studio 100 bestellen bij wehkamp is morgen je kids verrassen.