Merken

Strellson

Stap zelfverzekerd de deur uit in stijlvolle Strellson herenspijkerbroeken. Strellson spijkerbroeken vormen de perfecte combinatie van stijl en comfort. Ze zitten heerlijk, zien er trendy uit en klede ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Strellson

Strellson is een Zwitsers lifestyle- en modemerk gericht op jonge mannen met grootse plannen, die weten wat ze willen en streven naar de hoogste kwaliteit. Dit is terug te zien in hoogstaande collecties formele herenmode. Kostuums, colberts en pantalons met een ‘smart’ design en een perfecte fit kenmerken de collecties.

Zwitsers erfgoed

Betrouwbaar, eerlijk en helder zijn kenmerkend voor Zwitserland en waarden waarmee Strellson zich identificeert. Deze waarden zijn terug te zien in hoogstaande collecties, verfijnde materialen en perfecte pasvormen voor een eerlijke prijs. Stijlvolle collecties herenmode zonder teveel opsmuk. Strellson is een internationaal georiënteerd merk gericht op ‘great fashion for great men’, mannen die weten wat ze willen en streven naar de hoogste kwaliteit. De collecties sluiten hierbij aan met formele kostuums, colberts en pantalons in klassieke kleuren en voor elke gelegenheid.

Perfect kostuum

Herenmode begint en eindigt met het perfecte kostuum. Strellson ontwerpt zakelijke herenmode voor mannen die succesvol willen zijn in de zakenwereld. Authentieke collecties die zowel stijlvol als functioneel zijn, ideaal voor zakenmannen. Verfijnde en slimme materialen zorgen voor een comfortabele fit en functionele details, kwaliteit zoals je die van Strellson gewend bent! Combineer zakelijke overhemden met een Strellson kostuum voor een zakelijke uitstraling of ga voor een pantalon of chino voor een iets relaxter geheel.