Merken

Storebror

Bij Scandinavisch wonen hoort natuurlijk ook een Scandinavische eettafel. Met de artikelen van Bloomingville, House Doctor, Nicolas Vahé & Storebror creëer je eenvoudig een fijne plek om te eten. ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Storebror

Als je toe bent aan een nieuw of ander interieur, wil je graag woonaccessoires die passen bij je karakter. Je creëert graag een woonruimte die warmte en gezelligheid uitstraalt. Dit doe je probleemloos met de woonproducten van Storebror. De woonaccessoires met een Scandinavische draai pas je toe in iedere ruimte in huis. Met deze robuuste artikelen zet jij je interieur helemaal naar jouw hand. Tijdens een housewarming kijkt iedereen zijn of haar ogen uit!

Onze collectie Storebror

Dankzij het veelzijdige aanbod Storebror woonaccessoires slaag je bij wehkamp altijd voor een Scandinavisch interieur. Kies uit onder meer vloerkleden, hanglampen, sierkussens, kapstokken, vachten en plaids. Alles voor een warm en stoer interieur vind je terug op onze site. Er wordt vooral gebruikgemaakt van kleuren uit de natuur. Daarmee haal je het buitenleven naar binnen en kies je ook nog eens voor duurzaamheid. Hou vooral de site in de gaten, want er zijn regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen.

Nog meer woonproducten

Haal het buitenleven naar binnen met de woonaccessoires van Storebror. Een mooi interieur is natuurlijk niet compleet zonder de juiste zitmeubels. Gelukkig profiteer je bij wehkamp van een veelzijdig aanbod fauteuils. Hier vind je zeker de ideale stoel om in te ontspannen na een dagje hard werken.

Bestel Storebror gemakkelijk via onze handige zoekfilter. Wij verzenden gratis vanaf 20.-. Grote artikelen pakken we voor je uit en zetten we op hun plek.