Merken

Steps Girls

Steps Girls meisjesjurken is een stijlvolle collectie vol vrolijke kleuren. Er zijn effen meisjesjurken, maar ook jurkjes met borduursels en kant. Je kleine prinses voelt zich heerlijk in roze en rood ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Steps Girls meisjesjurken

Heb jij een meisje in huis dat graag voor prinsesje speelt? Ze draagt het liefst iedere dag een mooie jurk. Zo wordt iedere dag ook een beetje feestelijker. Helemaal als je Steps Girls meisjesjurken in haar kast hangt.

Een collectie voor alle meisjes

De collectie Steps Girls meisjesjurken bestaat uit jurkjes voor stoere meisjes en voor echte prinsesjes. Enkele veelgebruikte stoffen zijn fluweel, jersey, kant en nylon. In de collectie van Steps Girls zie je vooral de kleuren roze en rood veel terugkomen. Uiteraard zijn er ook zwarte jurkjes en zwarte accenten opgenomen in de collectie. Daar wordt die namelijk nog chiquer van. De jurkjes zijn verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 152.

Maak verschillende combinaties

Het leuke aan de Steps Girls meisjesjurken is dat je steeds weer een heel nieuwe look kan creëren door ze met andere meisjes-accessoires te combineren. Ook de schoenen en natuurlijk een legging of een panty maken de look helemaal anders. En dat maakt het dragen van een jurkje nu juist zo leuk.

Gratis verzending

Plaats vandaag nog je bestelling voor de Steps Girls meisjesjurken en wij bezorgen deze de volgende werkdag bij je thuis. Kan je kleine meid het jurkje meteen aan naar een feestje. Wat ook een feestje is, is dat je bij een besteding vanaf 20.- geen verzendkosten hoeft te betalen. Het is mogelijk om vooraf, achteraf na ontvangst of gespreid te betalen. (Let op: geld lenen kost geld.)