Merken

Steinel

Goede verlichting in en rond het huis is heel belangrijk. Met Steinel tuindecoratie zie je 's avonds goed waar je loopt en schrik je inbrekers af. Steinel maakt buitenlampen, binnenlampen en klusa ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Steinel

Wanneer je ’s avonds op de fiets thuiskomt, dan is het wel zo fijn als de tuin goed verlicht is. Zo kan je goed zien waar het slot van de schuur is, maar ook waar je loopt. Er zijn nog wel meer redenen om rond het huis goede verlichting aan te leggen. Wat jouw reden ook is, met Steinel buitenverlichting zet je alles in de spotlight.

Verlichting voor buiten en binnen

Het assortiment van Steinel bestaat uit lampen voor binnen, lampen voor buiten en Steinel klusaccessoires om die lampen mee op te hangen. In de collectie zijn moderne en landelijke designs opgenomen, zodat voor iedere tuin, elke voordeur en ieder balkon de perfecte lampen beschikbaar zijn. Kies voor een continu brandende lamp of voor eentje die wordt ingeschakeld via een sensor. Deze laatste is ook voor binnen beschikbaar.

Goed verlicht

Een goede verlichting brengt niet alleen zicht, maar ook veiligheid in en om het huis. Dankzij goede verlichting zie je namelijk waar je gaat en staat. Ook helpt het om inbrekers te weren, want die staan niet graag in het volle licht. Kies je voor een lamp met sensor, dan gaat de verlichting pas aan wanneer iets of iemand erlangs beweegt. Maar er zijn ook lampen die vanzelf aangaan wanneer het donker wordt of die je zelf aan moet doen. Wat je ook kiest, Steinel heeft het.

Snelle levering

Bestel vandaag nog je Steinel binnen- en buitenverlichting en je kan deze de volgende werkdag al installeren.