Merken

SteamOne

SteamOne schreef geschiedenis toen het in Frankrijk gevestigde bedrijf als eerste producent in Europa een verticale stomer op de Europese markt bracht. De verticale SteamOne strijksystemen zorgen ervo ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

SteamOne

Wil je net de deur uit op weg naar een belangrijke afspraak, zie je een grote vlek op je overhemd. Geen tijd meer om naar de stomerij te brengen, maar hoe los je dit nu op? Met de verticale stomer van SteamOne heb je geen stomerij meer nodig, en krijg je in een handomdraai je overhemd stralendschoon. Het apparaat leent zich tevens voor gordijnen, tafellinnen en andere materialen. Stomen op een veilige manier, voor al je kwetsbare stoffen.

Handige oplossingen

Er zijn verschillende modellen van de SteamOne-stomer. Kies het model speciaal voor het stomen van pakken of een van de modellen die ook heel goed grote items kunnen schoon stomen, zoals matrassen. Kan je niet zonder je stomer en wil je deze ook mee op vakantie nemen, dan kies je voor het handzame model. De hoge temperaturen hebben een bacterie-dodend effect en maken al je kwetsbare natuurlijke en synthetische stoffen veilig schoon.

SteamOne kopen bij wehkamp

Maak gebruik van de handige zoekfilters bij ons op de site, en selecteer snel en gemakkelijk een van de SteamOne kledingstomers die voldoet aan al je wensen en eisen. Plaats je je bestelling vandaag nog voor 23:59 uur dan heb je deze de volgende dag al in huis. En als kers op de taart betaal je bij een bestelwaarde van meer dan 20.- geen verzendkosten.