Merken

Star Wars

De razend populaire film- en televisieserie Star Wars heeft sinds de eerste aflevering in 1977 al vele volwassenen en kinderen in beroering gebracht, en nog steeds worden er episodes geproduceerd en u ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Star Wars

Is je kind zo'n grote Star Wars fan? Of ben jij stiekem degene die het scripts van je favoriete episode van voor naar achter kan nasynchroniseren? Als echte liefhebber wil je natuurlijk alle merchandise hebben voor in de vitrinekast. Of laat je kinderen lekker gaan in hun fantasiebubbel met het interactieve speelgoed van Star Wars.

Alle helden van de films en de serie

Star Wars is een begrip in de sciencefictionwereld. Inmiddels zijn er ontzettend veel films en televisieseries te zien. Zoek in onze collectie je favoriete helden op, zoals R2-D2 of Rey Jakka. Deze poppen en attributen uit de film bewegen en zijn in sommige gevallen interactief, maar wellicht berg jij ze liever netjes op achter glas, zoals het een echte verzamelaar betaamt.

Speel Star Wars na!

Ken jij alle scènes uit je hoofd? Speel je favoriete Star Wars aflevering nu na met de attributen en poppen uit onze collectie Star Wars personages. Vecht samen met je helden tegen het kwaad in het universum met de Lightsabers. Ga lekker in de actiemodus op een luie zondagmiddag en beleef Star Wars opnieuw.

Star Wars bestellen bij wehkamp

Bestel je Star Wars merchandise bij wehkamp en profiteer van gratis verzending bij bestellingen van 20.- of meer. Een last-minute cadeau nodig? Bestel vandaag voor 23:59 uur en ontvang je cadeau de volgende werkdag al in huis.