Merken

Stapelgoed

Het Nederlandse label Stapelgoed ontwerpt woonaccessoires vanuit de kernwaarden uniek, eigentijds en puur. Al ruim tien jaar werken twee gepassioneerde ontwerpers aan de mooiste spullen met een authen ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Stapelgoed

Pure en stoere materialen en het streven naar perfectie van kwaliteit maken Stapelgoed tot een uniek merk. Ruim tien jaar geleden besloten Alex en Cindy hun passie voor wonen om te zetten in een collectie. Niet alleen is het merk uniek, de producten dienen individueel ook uniek te zijn. Door het gebruik van authentieke stoffen en materialen krijgt elk product een unieke uitstraling. Het design van de verschillende producten wordt ontworpen en gecreëerd in eigen studio en atelier. Dit is onder andere wat het merk zo bijzonder maakt. Voor elke soort kinderkamer vind je bij Stapelgoed een passend meubelstuk of accessoire.

Assortiment en materialen

Dit Nederlandse label heeft een uitgebreide luxe collectie. Zo vind je in ons assortiment bedden, bureaus, lampen, woonaccessoires en nog veel meer voor de kinderkamer. Om eenvoudig te vinden wat jij zoekt binnen de stapelgoed collecte kun je gebruik maken van de filters. Zo kun je filteren op product, kleur, materiaal of prijs. De nieuwe Stapelgoed collectie heeft namelijk verrassende kleuren en materialen. Door verschillende materialen en kleuren te combineren ontstaat een verrassende mix.

Bestel jouw Stapelgoed bij ons.

Ben je overtuigd van de prachtige collectie van Stapelgoed en heb je iets gevonden wat aan jou woonwensen voldoet? Bestel het eenvoudig bij wehkamp. Bestel jou product voor 23:59 en vaak ontvang je deze de volgende dag al in huis. Voldoet een product niet helemaal aan jou verwachtingen? Geen enkel probleem! Wij bieden jou gratis retourverzending.