Jurken & rokken

Stanno ontwerpt smaakvolle sportkleding voor dames, heren en kinderen. Stanno is een allround sportmerk en legt de focus op zowel individuele als teamsporten. De sportkleding is van hoogwaardige kwaliteit en verbetert de sportprestaties. Bekijk daarom snel het aanbod Stanno sportkleding op onze site.

Stanno

Je wilt graag lekker in je vel zitten en dit bereik je onder meer met gezonde voeding en het beoefenen van een sport. Om het maximale uit jezelf te halen, draag je de juiste sportkleding. Stanno sportkleding is er speciaal voor de individuele sporter, maar heeft eveneens kleding voor specifieke groepen sporters. De passie voor sport zie je terug in ieder kledingontwerp. Daarmee wordt een wekelijkse hockeytraining of voetbalwedstrijd nog leuker dan deze al was.

Stanno sportkleding

De sportkleding van Stanno is er in allerlei soorten en maten. Sportbroeken, sport T-shirts, sportschoenen en sportsokken, wehkamp heeft het allemaal. De polyester kleding zorgt voor een perfecte vochtregulatie. Zelfs voor sportaccessoires zit je bij ons helemaal goed. Functie, vorm en uitstraling typeren de producten van Stanno. Je koopt Stanno sportkleding in de kleuren wit, zwart, rood, blauw, geel en nog veel meer andere kleuren.

Diverse maten

Stanno sportkleding is er in de maten S tot en met 3XL. Kindermaten koop je in de maten 116 tot en met 164. Sportschoenen zijn er vanaf maat 28 tot en met 46. Er is dus keuze genoeg voor het gehele gezin. Als je wekelijks in de sportschool staat, loont het absoluut om een kijkje te nemen bij onze collectie Stanno fitnessaccessoires.

Bestel Stanno sportkleding gemakkelijk online via onze slimme navigatiemogelijkheden. Pas gemakkelijk thuis en stuur zonder gedoe retour. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.