Merken

Stanley

Het begin van Stanley voert terug naar 1843 en het Amerikaanse Connecticut. Ze maakten van ijzerwaren tot hang- en sluitwerk naar handgereedschappen. Vandaag de dag vind je ook bij wehkamp een ruim aa ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Stanley handgereedschap

In en rond het huis stopt het werk nooit. Er is altijd wel iets te doen qua onderhoud en altijd wel iets dat om herstelwerkzaamheden vraagt. Een echte man steekt dan vanzelfsprekend de handen uit de mouwen en gaat aan de slag. Een kast in elkaar zetten, zelf een klein stukje meubilair maken, overhangende boomtakken afzagen en meer. Stanley handgereedschap biedt de nodige apparatuur om al deze klussen in een vingerknip te volbrengen.

Exact wat je nodig hebt

Handgereedschap is een overkoepelende term die heel wat diverse items omvat. Zo vind je in het assortiment Stanley handgereedschap hamers, maar ook lijmpistolen, tangen, dopsleutels, zagen en meer. Vraag jezelf dus eerst af wat je exact nodig hebt, en bestel het snel en eenvoudig bij wehkamp. Stanley is niet voor niets een van de bekendste namen op de markt. Dankzij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en optimaal gebruiksgemak ben je met een Stanley altijd voorzien.

Van alle markten thuis

Stanley handgereedschap is van alle markten thuis. Met de schroevendraaierset draai je elk schroeftype los of vast, en met de set steekbeitels steek je hout af waar dat nodig is. Zoek je nog een plek om het handgereedschap van Stanley in te bewaren? Neem dan een kijkje in het assortiment Stanley klusaccessoires voor een handige gereedschapskoffer.

Stanley handgereedschap is kwalitatief hoogwaardig materiaal voor kleine klusjes in en rond het huis. Geïnteresseerd? Bestel jouw keuze vandaag en morgen ga je reeds aan de slag!