Merken

Stanley

Het begin van Stanley voert terug naar 1843 en het Amerikaanse Connecticut. Ze maakten van ijzerwaren tot hang- en sluitwerk naar handgereedschappen. Vandaag de dag vind je ook bij wehkamp een ruim aa ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Stanley

Je hebt een opknapper gekocht. Geen echt huis, maar een poppenhuis voor je dochter. Het wordt tijd om wat handig gereedschap aan te schaffen, zodat je in en om het huis eens wat voor elkaar kan krijgen. Met Stanley haal je een van de beste merken gereedschappen ter wereld in huis. Met een gevulde gereedschapsset kom je een heel eind met het opknappen van het poppenhuis.

Van los gereedschap tot sets

In een Stanley gereedschapsset zit een standaard assortiment gereedschap, zoals een hamer, een rolmaat, een tang, een mes en bitjes. Je vindt in onze collectie niet alleen maar gereedschapssets. Stanley biedt ook losse tools en handige klusaccessoires aan, zoals een laserafstandsmeter en een tacker. Kies uit onze ruime collectie precies wat je nodig hebt om jouw klus te klaren en berg je spullen netjes op in een van de gereedschapskoffers.

Opbergen en organiseren

Als je een fervent klusser bent, dan weet je hoe belangrijk het is om je spullen na gebruik weer netjes op te ruimen. Want het kleine spul ben je zo kwijt en het grote kan gevaarlijk zijn om rond te laten slingeren. Stanley denkt ook aan het organiseren van je spullen. In onze collectie Stanley bewaren en organiseren vind je daarnaast ook handige drinkbekers, want klussen maakt dorstig.

Stanley bestellen bij wehkamp

We verzenden alle bestellingen vanaf 20.- gratis. Retourneren is gratis, dus bij ons loop je geen risico.