Merken

Stabilo

Maak je wereld kleurrijk met Stabilo. Dit wereldberoemde Duitse merk heeft onder meer viltstiften, potloden en markeerstiften in de nieuwste kleuren en uitvoeringen. In ons assortiment Stabilo schools ...

45 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Stabilo

Schrijven, tekenen en kleuren is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Zelf ben je ook dol op pennen, stiften en markers in mooie kleuren. De opmars van de computer en de mobiele telefoon mag dan steeds verder gaan, er gaat niets boven een papieren agenda voor je afspraken, een handgeschreven samenvatting voor je studie of een grappige illustratie in je dagboek. Stabilo biedt allerlei praktische mogelijkheden voor je creatieve en zakelijke activiteiten.

Schrijfwaren met een uitmuntende kwaliteit

Wij hebben onder meer Stabilo balpennen voor linkshandige en rechtshandige kinderen die net leren schrijven op de basisschool. Ook in viltstiften – die uitblinken door een hoge kleurdichtheid en helderheid - is er veel keuze. Ga bijvoorbeeld voor exemplaren die niet snel uitdrogen of voor een systeem dat de doppen handig bij elkaar houdt. Dit merk heeft ook fijnschrijvers, kleurpotloden met verschillende diktes en markeerstiften in pasteltinten.

Inspirerend merk

De schrijfwaren van familiebedrijf Stabilo vallen op door hun goede prestaties en zijn ideaal voor thuis, op school en op je werk. Dit merk heeft diverse sets met potloden en stiften die je kan gebruiken voor je dag- of tekenboek, voor zelfgemaakte cadeaus of je eigen kunstwerken. Stabilo tekenen en kleuren heeft een groot aanbod, van potloden waarmee je op het raam kan tekenen tot de bekende Stabilo viltstiften met hun onverslaanbare kwaliteit.

Stabilo heeft veel trouwe fans onder kunstenaars, die hun favoriete schrijfwaren en tekenspullen hebben. Bestel ook Stabilo bij wehkamp en doe meer met je talent dankzij de veelzijdige collectie.