Merken

Spinder Design

Ambachtelijk vervaardigd, uniek en stoer design, voortkomend uit samenwerking tussen verschillende ontwerpers, dat is waar het in de hoofdzaak bij Spinder Design om draait. De ontwerpen worden continu ...

44 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Spinder Design

Je hebt een nieuwe woning gekocht en dan is het tijd geworden om het leukste deel van verhuizen uit te voeren, van je huis een thuis maken. Met de woonaccessoires en meubelen van Spinder Design maak je van je nieuwe onderkomen een geweldig spektakel. Robuuste en stoere materialen kunnen desgewenst gecombineerd worden met zachte kleuren en stoffen, een plek om van te houden.

Een volledige inrichting

Spinder Design is van alle markten thuis en ook al wisselen de ontwerpen, de 'handtekening' van het merk is altijd terug te zien in de ontwerpen. Een veelzijdig aanbod is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de ontwerpers. De collectie is veelzijdig en bestaat onder andere uit diverse kapstokken, spiegels, kasten, tafels en opbergmogelijkheden. Spinder Design items zijn robuust en van stevig materiaal waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Spinder Design bestellen bij wehkamp

Ben je bang door de bomen het bos niet te zien wanneer je Spinder Design kasten bij ons op de site wilt bestellen? Het aanbod is zeer uitgebreid maar om het je makkelijk te maken, bieden we handige zoekfilters op onze website. Selecteer de eigenschappen waaraan je items moeten voldoen en met een druk op de knop heb je een overzicht dat matcht met je wensen. Plaats vandaag nog voor 23:59 uur je bestelling en je hebt deze morgen al in huis.