Merken

SPANX

Spanx is het grootste shapewear merk ter wereld dat producten ontwerpt en ontwikkeld vóór vrouwen en dóór vrouwen. Spanx biedt de perfecte shapewear oplossing voor ieder figuur, iedere probleemzone en ...

49 resultatensorteren op
nieuwste collectie

SPANX

Met de oprichting van Spanx in 2000 zette Sara Blakely de shapewear wereld op zijn kop. Voor het eerst was er een vrouw die shapewear producten ging ontwerpen en ontwikkelen. Probleemzones werden aangepakt en zichtbare randen van ondergoed verdwenen. Sindsdien is Spanx uitgegroeid tot het grootste shapewear merk ter wereld.

Shapewear

Tegenwoordig biedt Spanx vrouwen de keuze uit diverse shapende collecties met daarin smoothing items, die dragen als een tweede huid en een glad silhouet geven, shaping producten voor meer gerichte shaping van probleemzones en sculpting producten die voor een totale transformatie zorgen. Voor al de producten geldt dat ze een prachtig vrouwelijk silhouet geven en zeer comfortabel dragen.

Totale collectie

Spanx biedt een totale collectie variërend van slips, shorts, BH’s en panty’s tot bovenkleding incl. (fashion) leggings die gezien mogen worden. Spanx weet wat vrouwen willen en geeft ze, nog meer, zelfvertrouwen!