Merken

Sony

Sony is sinds 1946 actief in de wereld van de elektronica en is zonder enige twijfel één van de grootste spelers op de markt. Of je nu op zoek bent naar een leuke console, een nieuwe televisie, een go ...

201 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sony bluetooth speakers

Je hebt van die momenten dat je soms zin hebt om niks te doen. Met de Sony bluetooth speakers kun je dan altijd luisteren naar jouw favoriete muziek op Spotify, Apple Music of uit je eigen muziek collectie zonder daarvoor van de bank te komen. Door het formaat kun je een Sony bluetooth speaker overal mee naar toe nemen. Ondanks het compacte formaat heeft Sony een technologie weten te ontwikkelen die zorgt voor een nog betere beleving en genot van jou favoriete muziek.

Eigenschappen

De Sony bluetooth speakers zijn allemaal uitgerust met een accu die minimaal twaalf uur meegaat. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van jou favoriete muziek. Door de bluetooth functie zijn de speakers gemakkelijk te besturen via je smartphone, laptop of tablet. Veel Sony bluetooth speakers zijn voorzien van een microfoon waardoor je handsfree kunt bellen als je verbonden bent met je smartphone. Je kunt meerdere Sony bluetooth speakers aansluiten op één apparaat. Hierdoor kun je genieten van een vullend stereogeluid met jou eigen favoriete muziek.

EXTRA BASS

Veel Sony bluetooth speakers beschikken over de EXTRA BASS functie. Dankzij EXTRA BASS is het eenvoudig om een dieper en krachtiger geluid te delen. Verander jouw woonkamer in een club.

Handsfree

Een Sony bluetooth speaker is voorzien van een ingebouwde microfoon. Als je verbonden bent met je smartphone kun je handsfree bellen.