Merken

Snapper Rock

Oorspronkelijk produceerde het Nieuw-Zeelandse Snapper Rock kleding voor kleine zeilertjes. Toen bekend werd hoe belangrijk het is om de huid van kinderen te beschermen tegen UV-straling, breidde Snap ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Snapper Rock

Snapper Rock is afkomstig uit Nieuw-Zeeland en is opgericht door Liz Eglinton, die net als iedere ouder haar kinderen wilde beschermen tegen de zon. Het merk produceerde van oorsprong kinderkleding voor de zeilsport, maar het duurde niet lang, tot er werd ontdekt hoe belangrijk het is om de huid van kinderen in iedere situatie te beschermen tegen UV-straling. Als gevolg hiervan produceert het merk nu UV-beschermende kleding en zwemkleding (die 98% van alle schadelijke stralen blokkeren) voor kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 16 jaar.

UV-kleding

Omdat de kleding wordt ontworpen in Nieuw-Zeeland, waar de ozonlaag erg dun is, heeft Snapper Rock de expertise om kinderen te beschermen tegen de zon, zonder hun plezier weg te nemen. Hierbij worden de nieuwste stof technologieën, kleuren en ontwerpen gebruikt. De stof heeft een bescherming van UPF50+ en is sneldrogend. Om kinderen van top tot teen te kunnen beschermen, heeft Snapper Rock onder anderen UV-pakjes, UV-zwemshirts en UV-badpakken. Kies een set of mix en match de items om een eigen Snapper Rock-look te creëren.

Beach ready met Snapper Rock

We houden allemaal van de zomer en de zon en we hebben allemaal vitamine D nodig. Maar net als bij alle goede dingen gaat het om gematigdheid, dus zorg goed voor jouw huid en voor het huid van jouw kinderen. Dit Nieuw-Zeelandse kledingmerk biedt zomerse en vrolijke outfits voor baby’s, jongens en meisjes. Je kinderen goed beschermen tegen de zon en schadelijke UV-straling doe je door te kiezen voor UV-kleding van het merk Snapper Rock.