Jurken & rokken

Bescherm de kwetsbare huid van je kind met de UV-werende kleding van Snapper Rock. Deze stoere en praktische kleding bezorgt je kind een fijne middag in de zon en voor jou als ouder een zorgeloze middag. Bekijk nu de vrolijke collectie Snapper Rock kinderzwemkleding en kies een setje voor je zoon of dochter uit.

Andere klanten kochten of bekeken

Snapper Rock

Voor kinderen gaat er bijna niets boven dan met mooi weer heerlijk spelen in het water en op het strand. Dat je kind zo geniet, bezorgt jou als ouder een geluksmoment. Maar terwijl je aan het genieten bent van je kind, maak je je ook zorgen dat hij of zij niet verbrandt. Je bent constant in de weer met zonnebrandcrème, want je wil je kind goed beschermen tegen de schadelijke UV-stralen. De kleding van Snapper Rock haalt deze zorgen bij je weg. De kleding zit heerlijk voor je kind en jij kan weer onbezorgd genieten van het moment.

Zwemkleding in alle stijlen

De Snapper Rock zwemkleding is ontworpen voor elk type kind. Heb jij een kind dat graag van lieve en zachte kleuren houdt, dan kies je een mooi roze tenue. Of houdt je zoon of dochter meer van stoere kleding, kies dan de zwemkleding met donkerblauwe kleuren. En dan heb je ook nog keuze uit allerlei zwempakken en T-shirts met vrolijke prints. Genoeg keuze dus in Snapper Rock meisjeskleding en jongenskleding.

Nieuwste technologieën

Snapper Rock maakt voor zijn kleding gebruik van de nieuwste technologieën. De kleding heeft een bescherming van UPF50+ en droogt snel. Je kind hoeft dus niet met natte zwemkleding naar huis te gaan. Ook ademt de stof goed door, waardoor je kind het niet snel te koud of te warm krijgt. Kies nu een leuk setje uit en bescherm je kind op een fijne manier tegen de schadelijke UV-stralen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.