Merken

Smoby

Het Franse speelgoedmerk Smoby ontwerpt onder meer buitenspeelgoed voor opgroeiende kinderen. Dit merk stelt jouw kind in staat eindeloos buiten te spelen met diverse soorten speelgoed. Ga voor oneind ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Smoby

Zodra je zoon of dochter de eerste stappen zet, is het tijd voor de aankoop van educatief en kleurrijk speelgoed. Kinderen ontdekken de wereld spelenderwijs en daar sluit Smoby speelgoed mooi op aan. Spelen en bewegen is met Smoby speelgoed geen enkel probleem. Plaats eenvoudig speeltoestellen in je tuin of in de binnenspeelkamer. Dit nodigt bovendien uit om vriendjes en vriendinnetjes langs te laten komen voor uren speelplezier. Zo heb jij je handen ook even vrij om iets voor jezelf te doen.

Assortiment Smoby speelgoed bij wehkamp

Slaag eenvoudig op onze site dankzij een veelzijdig aanbod Smoby speelgoed. Kies bijvoorbeeld uit driewielers, glijbanen, kindergereedschap, poppenwagens en speelhuisjes. Er is volop keuze voor zowel jongens als meisjes. Al het speelgoed is van uitzonderlijk goede kwaliteit en leert jouw kindje gezond en veilig spelen. Bovendien stimuleert speelgoed van Smoby de motoriek en de sociale vaardigheden. Wat wil je nog meer?

De allereerste kinderverjaardag

De allereerste verjaardag is natuurlijk een bijzondere belevenis. Dit moment verdient absoluut aandacht. Bekijk daarom ons assortiment Smoby eerste verjaardag. Deze rubriek is specifiek toegespitst op de eerste verjaardag van je (klein)zoon of (klein)dochter.

Koop Smoby speelgoed voor je zoon of dochter gemakkelijk online. Met onze zoekfilter vind je eenvoudig de weg in ons uitgebreide assortiment. Wat je vandaag voor 23:59 uur bestelt, heb je de volgende werkdag al in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.