Merken

Smeg

Smeg zorgt voor stijl en kwaliteit in je keuken. Het Italiaanse merk is al 60 jaar lang toonaangevend als het gaat om keukenapparatuur met een smaakvol design. Het werkt dan ook vaak samen met wereldb ...

Smeg

In je huis omring jij je graag met mooie dingen. Zo geniet je nog meer van de goede dingen in het leven, zoals lekker koken en eten. Je zoekt keukenapparatuur die je kookkunsten naar een hoger niveau tilt en er ook nog eens stijlvol uitziet. Tijd om kennis te maken met de mooie apparaten van Smeg. Deze pronkstukjes mogen niet ontbreken in het huis van een keukenprins(es) als jij. Ze zijn prachtig om te zien en ook nog eens van betrouwbare kwaliteit.

Stijlvolle keukenapparatuur

In het assortiment van Smeg vind je diverse apparaten met een prachtig design. Kies voor een kleurrijke koelkast met retro ontwerp. Combineer een van de strakke Smeg fornuizen & kookplaten van ever clean emaille met een handige oven voor de heerlijkste broden, pizza's en taarten. Kies er een bijpassende RVS afzuigkap bij. Na de maaltijd hoef je niets meer te doen met een efficiënte vaatwasser van dit Italiaanse topmerk.

Een lust voor het oog in de keuken

Het Italiaanse merk Smeg bestaat al 60 jaar. Het vergaarde internationale populariteit met zijn stijlvolle keukenapparatuur. Het merk werkt graag samen met wereldberoemde designers. Dat is duidelijk te zien aan de bijzondere ontwerpen en kleurencombinaties van de artikelen. Vooral de koelkasten zijn een feestje om te zien, met hun levendige kleuren en ronde vormen. Dankzij de goede kwaliteit heb je er lang plezier van.

Geen grote auto? Voor 23:59 uur Smeg bestellen bij wehkamp is morgen je nieuwe keukenapparatuur thuisbezorgd krijgen.