Merken

Smashed Lemon

Smashed Lemon is een Nederlands modemerk met een eigen stijl. Vooral bekend om haar kleurrijke collecties met uitgesproken keuzes voor opvallende en originele prints. Een merk voor de zelfverzekerde e ...

56 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Smashed Lemon zomerjurken

In de zomer draag je graag comfortabele en toch vrouwelijke kleding. Op warme dagen wil je lekker de zomerbries en zonnestralen op je armen en benen voelen. Alles wat niet soepel met je meebeweegt, wil je zoveel mogelijk vermijden. Dat is namelijk niet prettig in de warmte. Smashed Lemon zomerjurken hebben een mooie pasvorm en zijn gemaakt van luchtige en elastische materialen. Daardoor zitten ze heel comfortabel. Daarnaast zijn ze ook nog heel vrolijk en verrassend om te zien.

Luchtige zomerjurken in veel kleuren en modellen

De collectie Smashed Lemon zomerjurken heeft voor elk wat wils. Moet je er representatief uitzien? Kies dan voor een exemplaar tot net boven de knie met een stemmige kleur of een subtiele print. In je vrije tijd kan je uitpakken met de gedurfde felle kleurencombinaties en weelderige prints van Smashed Lemon zomerjurken. Heb je een feestje in je agenda staan? Bekijk dan de Smashed Lemon feestjurken.

Frisse vrolijkheid uit Amsterdam

Het Amsterdamse modemerk Smashed Lemon werd opgericht in 2007. Het valt op door zijn bijzonder kleurgebruik en vrolijke prints. Dit geeft de creaties een speelse look, maar door hun mooie pasvorm doen ze ook heel vrouwelijk aan. Ze zijn heel flatteus en comfortabel. Smashed Lemon zomerjurkjes zijn ideaal als je zin hebt om op te vallen en je persoonlijke smaak wil onderstrepen.

Geen Smashed Lemon verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Smashed Lemon zomerjurken bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.