Jurken & rokken

Smashed Lemon is een Nederlands modemerk met een eigen stijl. Vooral bekend om haar kleurrijke collecties met uitgesproken keuzes voor opvallende en originele prints. Een merk voor de zelfverzekerde en modebewuste vrouw die durft te kiezen voor kleur en print. Smashed Lemon biedt een breed assortiment stijlvolle en vrouwelijke kleding voor elke gelegenheid.

Smashed Lemon

Ben je gek op jurkjes? Ze zijn supervrouwelijk en je komt er gewoon altijd goed in voor de dag. Maar naar je little black dress heb je ook wel zin in een beetje meer kleur en opvallende patronen. Gelukkig heb je dan veel te kiezen in de collectie van Smashed Lemon.

Tropische cocktail

Smashed Lemon brengt je de allerleukste jurkjes voor alle gelegenheden. Iedere jurk lijkt wel een tropische cocktail, vol kleuren en bonte patronen. Dat valt zeker op. Naast de bonte jurkjes heeft Smashed Lemon damesjurken in effen tinten en donkere kleuren. Zo heb je heel wat te kiezen. De jurkjes zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 46 (S tot en met 3XL).

Vrolijke combinaties

Zoveel kleur vraagt om vrolijke combinaties. De Smashed Lemon jurken met veel kleuren en bonte prints combineer je het beste met rustige accessoires in dezelfde kleur. Kies een kleur die voorkomt in de Smashed Lemon jurk en draag schoenen, een tasje of een shawl in deze kleur erbij. Zo komt je jurk extra mooi uit, zonder dat je er al te veel kleuren aan toevoegt. Bij de rustig gekleurde Smashed Lemon kleding draai je het dan om: je kiest uiteraard voor bontgekleurde accessoires voor een extra speels effect.

Ook in de uitverkoop

De collectie van Smashed Lemon is vaak aan verandering onderhevig. Een wisselende collectie biedt je overigens de mogelijkheid om de leukste Smashed Lemon jurkjes tegen een lage prijs in de Smashed Lemon SALE: damesmode te vinden. Neem hier dus regelmatig een kijkje.

Vandaag bestellen, morgen dragen

Bestel vandaag nog je nieuwe Smashed Lemon jurkjes en je draagt deze morgen al naar een feestje. De bezorging is gratis, retourneren – indien nodig – ook.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.