Merken

Smash sALE: Jurken & rokken

Vier het leven met de vrolijke damesmode van Smash. Dit merk werd ooit opgericht in Amsterdam, maar verhuisde later naar de sprankelende Spaanse havenstad Barcelona. Net als deze levendige stad staat ...

12 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Smash!

Geïnspireerd op Barcelona

De collecties van het merk Smash! zijn geïnspireerd op de stad Barcelona. Barcelona is een kleurrijke, gelukkige en laid back stad. Dit is de houding van het merk tegenover het leven: The Happy Barcelona Style. Smash! is gedurfd, creatief en weerspiegelt de kleuren, het licht en de lucht van de Middellandse Zee. Dus elke keer dat je een van de kledingstukken van Smash! draagt, draagt je een beetje van de mooie stad Barcelona. Smash is gemaakt met een sterke kleur statement. Daar komt ook de naam Smash! vandaan. De ontwerpen zijn sprekend met zijn eigen manier voor prachtige flamboyante en zeer originele afbeeldingen.

Kleurrijke mode

De collecties omvatten van hoge kwaliteit kleurrijke items tot basisstukken in meer behoudende kleuren dat een perfect totaalplaatje creëert. De vleiende vormen, gecombineerd met zeer betaalbare prijzen en de goede kwaliteit, maakt het merk Smash! tot een gewaardeerd merk.De Smash! vrouw is een zelfbewust, creatieve vrouw die jong van geest is en haar persoonlijkheid wil kleden met stijl en comfort. Ze houdt van de nieuwste trends, maar ze wil vooral dat de kleding die ze draagt een speciale attitude heeft die haar eigen persoonlijkheid neerzet.