Merken

Smash

Vier het leven met de vrolijke damesmode van Smash. Dit merk werd ooit opgericht in Amsterdam, maar verhuisde later naar de sprankelende Spaanse havenstad Barcelona. Net als deze levendige stad staat ...

12 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Smash

In je dagelijks leven omring jij jezelf zoveel mogelijk met vrolijkheid. Jij wil graag optimaal van het leven genieten, maar om je heen zie je zoveel saaie grijstinten. Met jouw kleurige kleding in bijzondere modellen breng jij daar graag verandering in. Met de feestelijke en fleurige mode van Smash zorg jij zeker voor wat leven in de brouwerij. Leef je uit met de vrolijke prints in felle kleurtjes. Laat je vrouwelijke vormen spreken met de flatterende modellen in soepele stoffen.

Vrolijke dameskleding in diverse stijlen

Alle kleding in de collecties van Smash is opvallend en uniek. Ieder item is voorzien van bijzondere details. Soms zitten deze in de kleurstellingen of de levendige prints, soms juist in de verrassende modellen. Je kan kiezen uit zomerse, felgekleurde jurken, of juist uit meer chique varianten in stijlvol zwart. Welke keuze je ook maakt, je geniet van een mooie pasvorm en een hoog draagcomfort. De Smash dames T-shirts & tops vrolijken zelfs je meest basic outfit op.

Sprankelende damesmode geïnspireerd door Barcelona

Smash werd geboren in het uitbundige Amsterdamse clubcircuit. Toen het merk verhuisde naar de Spaanse stad Barcelona kreeg het een injectie van mediterraans temperament toegediend. De vrolijke, weelderige ontwerpen doen denken aan de Sagrada Familia en Parc Güell. Ze zijn grillig en kleurrijk en nergens mee te vergelijken. Net als jij dus.

Geen Smash verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Smash bestellen bij wehkamp is morgenavond als een Spaanse schone de deur uit.