Merken

Smartwares

Zodra je de deur uit gaat wil je het idee hebben dat je alles veilig hebt achtergelaten. Met de Smartwares beveiliging zorg je dat zowel voor als achter je huis alles in de gaten gehouden kan worden. ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Smartwares beveiliging

Hoe schrik je potentiële inbrekers of andere dieven af? Heel simpel, met goede camerabewaking. De camerasets van Smartwares beveiliging komen in verschillende varianten. Beveilig je voordeur met een camera en kijk live op een handige plek wie er voor de deur staat. Zo voorkom je op een makkelijke manier ongenode gasten. Of zoek je een budgetoplossing? Hang dan een paar dummy's op in je tuin. De Smartwares beveiliging heeft het allemaal.

Alarmen voor een signaal

Alarmen werken via het 868 Mhz-signaal. De Smartwares beveiliging speelt hier handig op in door verschillende componenten hierop aan te kunnen sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een systeem dat controleert of ramen of deuren open gaan. Zodra dit gebeurt krijgt de centrale die in het huis geplaatst is een signaal en gaat het alarm af. Ook de persoonlijke alarmen met drukknop van Smartwares beveiliging kunnen dan gebruikmaken van dit handige systeem.

Draadloze camera's

Geen geknoei meer met meters snoer door en om je huis. De camera's van Smartwares beveiliging zijn uitgerust met een wifi-zender zodat ze draadloos kunnen communiceren. Bekijk de beelden via de computer(s) in je huis en sla ze er ook gelijk op. Handig voor als je even de deur uit bent of als er onverhoopt iets gebeurd is en je bewijsmateriaal nodig hebt. Zoek je nog meer spullen om je huis veiliger te maken? Kijk dan eens bij onze kluizen om waardevolle eigendommen in op te bergen.