Merken

Smartwares

Het Nederlandse merk Smartwares staat voor veiligheid in en rondom huis. Zowel de domotica producten als de talloze andere accessoires van dit merk zijn van uitstekende kwaliteit. Smartwares valt op v ...

Smartwares

Je leven veiliger slimmer en veiliger inrichten, dan wil iedereen. Smartwares helpt daar graag aan mee. Rookmelders en koolmonoxidemelders voorkomen dat je een beginnende brand of een koolmonoxidevergiftiging niet opmerkt. Met beveiligingscamera's vergroot je de veiligheid in je eigen huis nog meer. Al deze producten gebruik je in je eigen huis, maar zijn tevens geschikt voor bedrijfsmatige doeleinden. Zo laat je als zzp'er met meer vertrouwen je elektronica achter op kantoor.

Smartwares producten bij wehkamp

Er is op onze site genoeg te kiezen. Dankzij het veelzijdige aanbod van Smartwares slaag je bij wehkamp altijd. Zo heb je de keuze uit een brandveiligheid set voor de keuken, rookmelders, codesloten, bewegingsmelders en alarmsystemen. Voor elk vertrek in huis is er volop elektronica verkrijgbaar. De elektronica is eenvoudig in gebruik. Je installeert alles gemakkelijk zelf. Kom je er toch niet uit, dan kan je gebruikmaken van onze webcare. Er is een breed assortiment nieuwe veiligheidssnufjes in diverse prijsklassen, dus je vindt altijd wel een geschikt artikel om de beveiliging van je woning te verbeteren.

Tuindecoratie en veiligheid

Veiligheid is niet alleen in huis belangrijk maar ook in de tuin. Bekijk daarom ook eens ons aanbod Smartwares tuindecoratie. Ga bijvoorbeeld voor een schijnwerper of kies voor een tuinlamp met bewegingssensor. Er is volop keuzeaanbod voor iedere tuin!

Bestel de producten van Smartwares gemakkelijk online bij wehkamp. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.