Jurken & rokken

Met SmarTrike groeit de driewieler met je kindje mee. Dit ontwerp geschikt vanaf tien maanden en verandert in fasen in een kinderdriewieler. De besturing is soepel en je kind leert snel zijn evenwicht vinden. Onze hippe SmarTrike driewielers zijn bovendien opvallend goed betaalbaar. Klaar voor een ontdekkingstocht?

SmarTrike

Je vindt het heerlijk om met je zoon of dochter naar buiten te gaan. De wereld verkennen is leuk en spannend. Het zorgt daarnaast voor nieuwe vaardigheden en zelfvertrouwen van je kleintje. Onze SmarTrike driewielers stimuleren voortdurend de zintuigen van je kind. Dankzij de regelbare oudercontrole zijn de ritten met deze fietsjes altijd veilig en comfortabel.

Kinderfietsen in kleurrijke uitvoeringen

Wij hebben SmarTrike kinderfietsen met vier, drie of twee standen, die je eenvoudig monteert. Een aantal modellen heeft bovendien leuke en praktische onderdelen als een laadbakje of een zonnescherm. Of ga voor een opvouwbaar model met een bijbehorende reistas. Alle driewielers van dit merk zijn echte blikvangers dankzij de mooie kleurcombinaties. De bekleding van het vier-in-éénmodel kan je gemakkelijk reinigen.

Praktisch model met vier fasen

De driewielers van SmarTrike zijn populair in meer dan 80 landen. Het vierfasenmodel werkt als volgt: in fase één zit je kindje goed vast in de buggy en stuurt de ouder. In fase twee zit je kind los en kan het oefenen met het zoeken van het evenwicht. Weer een fase verder stuurt en trapt je kind zelf. In de laatste fase gaat de duwstang eraf en kan je zoon of dochter de driewieler vrij gebruiken. SmarTrike vernieuwt zijn modellen regelmatig en heeft al verschillende ontwerpprijzen gewonnen.

Wil jij ook dat je kindje plezier heeft en zich spelenderwijs ontwikkelt? Koop dan een SmarTrike bij wehkamp en ga voor de leukste avonturen in de buitenlucht.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.