Merken

Sloggi

In de collectie sloggi grote maten dameskleding vind je comfortabele, praktische en vrouwelijke lingerie. De grote maten dameskleding van sloggi zit heerlijk en heeft een uitstekende pasvorm. En boven ...

85 resultatensorteren op
nieuwste collectie

sloggi dames-bh's

Een goede bh zoeken is zo makkelijk nog niet. De ene keer koop je een prachtige bh met mooi kant die er super sexy uitziet, maar hij zit alles behalve comfortabel. De andere keer schaf je een bh met aan met een uitstekende pasvorm, maar die is dan weer supersaai. Is er nu nooit eens een bh te vinden die zowel sexy en vrouwelijk als comfortabel is? Zeker wel, kijk maar eens naar de sloggi dames-bh's.

Van sportief tot sexy

In de collectie sloggi dames-bh's vind je bh's voor allerlei soorten gelegenheden. Van sportieve bh's tot bh's met een sexy kanten randje. Kleuren als rood, zwart, wit en huidskleur. Je hebt keuze uit bh's met en zonder beugel, voorgevormd en niet voorgevormd. Met dunne banden en dikke banden. Genoeg keuze dus om jouw perfecte bh te vinden. De bh's zijn verkrijgbaar in de cupmaten A tot en met E.

Kies er een passende slip bij

Het mooiste is natuurlijk een lingerieset: een bh en een slip die met elkaar matchen. Heb je zojuist een mooie bh in de sloggi dames-bh's uitgezocht? De kans is groot dat je dan een passende slip vindt bij de sloggi damesslips. Als je nu direct meerdere slips aanschaft, draag je meerdere dagen achter elkaar een prachtige lingerieset. Alle artikelen bezorgen we gratis bij je thuis bij besteding vanaf 20.-.