Merken

Sleepace daglichtlampen

Bereik jouw gewenste gewicht met onze slimme weegschalen die te besturen zijn met de bijbehorende app voor je smartphone. Of wil jij advies krijgen over je mondgezondheid en poetsgewoontes via de app ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Slimme gezondheid

Ben jij op zoek naar smart gadgets die jou helpen jouw gezondheid te verbeteren? Wij bieden een ruim assortiment op het gebied van smart health aan. Meet jouw gezondheid door slimme weegschalen, slimme elektrische tandenborstels, slimme bloeddrukmeters en meer. Daarnaast bieden wij ook nog enkele producten die jouw persoonlijke verzorging makkelijker maken. Stel bij voorbeeld een persoonlijk behandelprogramma in via een app voor het ontharen van je lichaam. Ben je benieuwd naar meer smart producten die het leven een stukje makkelijker maken? Bekijk dan onze domotica shop.

Service van wehkamp

Wil jij ook een slim product voor je gezondheid? Betaal zoals jij wilt, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je smart health voor 23:59 uur en ontvang je bestelling morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.