Merken

Skechers

Met Skechers heb je een paar schoenen die je niet meer uit wil doen, zo heerlijk zitten ze. Door het speciale memory foam worden je voeten perfect ondersteund. De soepele sneakers zijn er voor jou, je ...

198 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Skechers

Het is zondagochtend: tijd voor de wekelijkse wandeling met je vader. Jullie willen allebei wat aan je conditie doen en hebben samen afgesproken om iedere week minimaal één keer te gaan wandelen. Bovendien is het de perfecte gelegenheid om elkaar op de hoogte te houden van alles wat er in jullie leven speelt. Door de gezellige wandelingen is jullie band alleen nog maar sterker geworden. En met je nieuwe lichtgewicht sneakers van Skechers loop je nog lekkerder. Zowel op verharde als onverharde ondergrond heb je het gevoel dat je zweeft.

Optimaal comfort en maximale ondersteuning van je voeten

De fraaie schoenen, sneakers en laarzen van Skechers hebben een voetbed van memory foam. Dit unieke materiaal ondersteunt je voeten maximaal en vangt alle schokken op. Bovendien zien de schoenen er trendy uit, zodat je altijd goed voor de dag komt. Wehkamp heeft een complete collectie sneakers voor het hele gezin. Dus ook je Skechers kinderschoenen koop je op de website van wehkamp.

Skechers kopen bij wehkamp

Bij wehkamp bestel je Skechers voor het hele gezin eenvoudig online. Je selecteert het model en de schoenmaat in het menu aan de linkerkant. Bij bestellingen vanaf 20.- betaal je geen verzendkosten. Als je de schoenen vandaag voor 23:59 uur bestelt, worden ze morgen bij je thuis bezorgd. Zo kan je je nieuwe schoenen rustig passen. Zitten de schoenen toch niet goed? Geen probleem. Dan stuur je ze gewoon retour. Bij wehkamp is retourneren altijd gratis.