Jurken & rokken

Ben je op zoek naar een tijdloos horloge? Skagen heeft prachtige uurwerken en andere sieraden voor mannen en vrouwen, gebaseerd op minimalistisch Deens design. Bekijk nu de complete collectie Skagen herenhorloges en -sieraden bij wehkamp. Ook voor dames heeft Skagen de mooiste sieraden en wearables.

Skagen

In het begin was het even wennen, maar inmiddels kan je je een leven zonder je Skagen smartwatch niet meer voorstellen. Het is zo makkelijk om alles bij te houden, van je slaappatroon tot het aantal stappen dat je iedere dag zet. Daarmee stimuleert het je om een extra rondje te wandelen na het eten, wat ook de relatie met je partner ten goede komt. Je hebt nog even getwijfeld over het bandje, er was ook zoveel keus. Maar nu je de knoop hebt doorgehakt ben je helemaal tevreden met je aankoop.

Strak Scandinavisch design

De sieraden en horloges van het Deense merk Skagen zijn eenvoudig en tegelijkertijd sierlijk te noemen. De ontwerpers halen hun inspiratie uit de natuur, wat je terugziet in het kleurenpalet en bijvoorbeeld de vormgeving van de wijzers en de sieraden. Daarnaast verkopen we bij wehkamp ook Skagen wearables. Houd bijvoorbeeld je activiteiten en je slaappatroon bij of lees je e-mail op een moderne multifunctionele smartwatch die qua design niet te onderscheiden is van een traditioneel horloge.

Horloges en sieraden van Skagen kopen bij wehkamp

Koop de mooie Skagen oorbellen, armbanden en kettingen eenvoudig bij wehkamp. Ook je horloge of smartwatch bestel je eenvoudig op onze site. Kies het horlogebandje en het design die je aanspreken en betaal veilig en snel met iDEAL of creditcard. Wij bezorgen je aankopen reeds de volgende werkdag bij je thuis, zodat je snel plezier aan kan beleven aan je nieuwe sieraad, smartwatch of horloge.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.