Merken

Sjeng Sports

Het sportkledingmerk Sjeng Sports is gespecialiseerd in tenniskleding. Dit merk onderscheidt zich van andere sportmerken met een speciale pluslijn:

122 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sjeng Sports sportkleding

Of je nu topsport bedrijft of recreatief sport: gezweet wordt er altijd. Sporten in een met transpiratie doordrenkt T-shirt is echter alles behalve prettig. Daarom kent alle Sjeng Sports sportkleding een uitstekende vochtregulatie. Zo is Sjeng Sports sportkleding veelal gemaakt van zogeheten CoolMatch-materiaal. Dit materiaal ondersteunt een zo snel mogelijke afvoer van zweet. Sommige T-shirts of polo's zijn bovendien voorzien van mesh inzetstukken. Dit gaasachtige materiaal zorgt voor de nodige extra ventilatie.

Van sport-T-shirt tot joggingbroek

Met Sjeng Sports sportkleding stel je een complete sportoutfit samen. De T-shirts, vesten en broeken van Sjeng Sports zijn bovendien in uiteenlopende ontwerpen en tal van kleuren verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld Sjeng Sports kleding in een effen kleur, maar ook met een trendy dessin. Bekijk de fraaie kleurenpracht en combineer er vrolijk op los. Houd je van sportief ogende kleding die ook buiten het sportveld niet misstaat? Onze Sjeng Sports herenpolo's zijn dan precies wat je zoekt.

Sportkleding voor mannen en vrouwen

Sjeng Sports sportkleding is er voor zowel heren als dames. Bij de herenkleding lopen de maten uiteen van 46 (S) tot 54 (2XL), terwijl de dameskleding er van maat 36 (S) tot soms wel maat 50 (5XL) is. Maak je zoektocht stukken eenvoudiger met onze handige filters. Hier voer je in naar welke dames- of herenkleding je zoekt en welke maat de kleding moet hebben. Dankzij deze filters is Sjeng Sports sportkleding bestellen bij wehkamp zo gepiept.