Merken

Sinner

Geniet nog meer van je watersport of wintersport met Sinner. Dit sportieve merk biedt de mooiste accessoires om je te beschermen tegen de elementen. Hiermee haal je het beste uit jezelf tijdens het sp ...

51 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sinner

Jij staat actief in het leven en bent het liefst altijd in beweging. Of het nu zomer of winter is, jij geniet graag van actie in de frisse buitenlucht. Daarom ben je op zoek naar slimme en stevige accessoires om hier nog meer van te genieten. Sinner helpt je comfortabel te sporten of juist te ontspannen onder alle weersomstandigheden. Met de zonnebrillen, skibrillen, mutsen en handschoenen ben je goed beschermd tegen zon en kou. Daarnaast zie je er ook nog eens stijlvol uit.

Stijlvolle en sportieve accessoires

In het assortiment van Sinner vind je veel stijlvolle accessoires voor allerlei buitenactiviteiten. Er zijn trendy zonnebrillen voor elke dag, maar ook sportieve modellen die extra aerodynamisch zijn en stevig blijven zitten. Met de hippe Sinner wintersportaccessoires hou jij makkelijk je hoofd, handen en voeten warm. Sinner heeft sportieve accessoires voor zowel heren en dames als kids.

Trendy bescherming voor iedere actieveling

Sinner begon in 1996 met het maken van zonnebrillen voor sporters. Later werd het steeds meer een lifestylemerk en werd het assortiment breder en breder. Nu heeft het alles wat je nodig hebt om met het hele gezin in stijl het water of de piste op te gaan. Maar de hippe items lenen zich ook heel goed voor het populairste terras bij jou in de stad.

Geen Sinner verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Sinner bestellen bij wehkamp is morgen al klaar zijn voor je volgende avontuur.