Merken

SimpleHuman

Ga voor een schoon huis en een opgeruimd humeur met de handige artikelen van Simplehuman. Dit Amerikaanse merk zet alles op alles om je dagelijkse leven makkelijker te maken. Daarom biedt het slim ont ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Simplehuman

Jij hebt een druk bestaan en wil daarom optimaal genieten van je vrije tijd. Ook dan moet er natuurlijk veel gebeuren, bijvoorbeeld in het huishouden. Jij vindt het belangrijk dat dit zo soepel en plezierig mogelijk verloopt. Daarom zoek je handige artikelen voor in het huishouden. Simplehuman denkt graag met je mee. Dit merk richt zich op die dagelijkse dingen die voor irritatie kunnen zorgen en bedenkt slimme oplossingen. Simplehuman prullenbakken, bijvoorbeeld, zijn stijlvol, compact en makkelijk in het gebruik.

De handigste prullenbakken voor ieder huishouden

Het is de moeite waard om het assortiment van Simplehuman eens goed te bekijken. Dan vind je namelijk makkelijk een prullenbak die perfect bij je huishouden past. Kies een kleur die mooi staat in je interieur en een grootte die aansluit bij die van je gezin. Heb je kids in huis? Kies dan voor een prullenbak met softclose systeem en voorkom dat er kleine vingertjes in de knel komen. Milieubewust? Bekijk dan de categorie Simplehuman afval scheiden.

Mooie artikelen die je leven makkelijker maken

Het Amerikaanse bedrijf Simplehuman werd opgericht in 2000. Sindsdien maakt het handige artikelen die je huishouden soepeler laten verlopen. Denk aan prullenbakken die je handen schoon en heel houden. Deze zijn nog prachtig om te zien ook, met hun stijlvolle kleuren en oogstrelende vormgeving. Wehkamp heeft ook bijpassende afvalzakken voor een nog beter resultaat.

Voor 23:59 uur Simplehuman bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je huishouden efficiënter maken.