Merken

Simba

Speelgoed is iets dat je zorgvuldig uit moet zoeken. Daarom is het zo fijn dat je dat op je gemak bij wehkamp kan doen. Simba speelgoed is een vertrouwd merk dat nieuwe actiefiguren en kinderhelden he ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Simba Speelgoed

Heb je wel eens problemen om een cadeautje uit te zoeken voor je neefje, nichtje, kind of kleinkind? Denk dan eens terug aan je eigen kindertijd. Waar genoot je het meeste van? Misschien was dat wel je oom of tante die een poppenkastvoorstelling voor je gaf. Met Simba speelgoed kan jij nu je eigen neefjes en nichtjes aan het lachen maken. Of ga je met ze op pad met de takelwagen!

Spelen is leren

Spelen is leren, maar dat hoeft niet altijd met blokken of puzzels te gaan. Simba speelgoed heeft moderne actiefiguren waarmee ze werksituaties en sociale interactie kunnen imiteren. Veel jongens en meisjes spelen graag held of heldin door als brandweerman van Simba speelgoed de poppen of huisdieren te redden bij een denkbeeldige brand. Dit soort spel is goed voor hun zelfvertrouwen. Ze leren dat er uiteraard problemen bestaan, maar dat zij zelf in staat zijn om die op te lossen.

Speelgoed voor alle leeftijden

In het aanbod van wehkamp vind je een leuke verzameling Simba peuterspeelgoed, waarmee je kind alleen of met meerdere kinderen kan spelen. Let bij het aanschaffen van Simba speelgoed altijd op de adviesleeftijd. Sommige spellen zijn niet geschikt voor kleine kinderen in verband met losse onderdelen die ze in hun mond kunnen stoppen. Verder kan je rustig bestellen bij wehkamp. Je kan een cadeautje altijd weer retour sturen. Zorg dan wel dat het nog in de originele verpakking zit.