Merken

Siemens waterkokers

Krijg de ideale hulp in de huishouding met Siemens. In het assortiment van dit Duitse merk vind je alles wat je nodig hebt om je dagelijks leven soepeler te laten verlopen. Zo kan je kiezen uit Siemen ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Siemens koffiemachines

Ben je ook zo'n koffieliefhebber en is je koffieapparaat aan vervanging toe of zelfs stuk? Dan weet je natuurlijk niet hoe snel je weer een nieuw apparaat moet hebben. Het is verleidelijk om die goedkope machine te halen bij de winkel om de hoek, maar laat je hier niet toe verleiden. Koffie is een product waar je optimaal van wil genieten en dat doe je met de Siemens koffiemachines. Verwen jezelf met luxe koffie.

Laat de machine zijn werk doen

De Siemens koffiemachines halen al het werk uit jouw handen. Met een paar stappen heb jij een heerlijke latte macchiato of een espresso. Bij de meeste machines met een melksysteem wordt het systeem na elk kopje koffie automatisch gereinigd. Bepaal zelf de sterkte van de koffie. Zo kun je als een echte barista de perfecte koffie voor je gasten serveren. En wil je liever een koffiezetapparaat dat filterkoffie zet? Ook geen probleem. Siemens ontwerpt uiterst stijlvolle koffiezetapparaten.

Kies de machine die bij je keuken past

Lekkere koffie is natuurlijk één ding, maar dan is het natuurlijk ook een leuke bijkomstigheid als de koffiemachine mooi in je keuken past. Welke koffiemachine je ook kiest van Siemens, ze zien er allemaal fraai en geraffineerd uit. Siemens maakt vooral gebruik van zwarte en grijze kleuren. Glanzende kleuren worden afgewisseld met matte kleuren, voor een extra luxueus effect. Bekijk ook eens de Siemens waterkokers en maak een elegante combinatie voor op het aanrecht.